Vrijwilligers gevraagd

Ben jij iemand die graag verschil wil maken voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving? Wij zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare mensen.

Wat vragen wij?
Van onze collega’s vragen wij een bestendige beschikbaarheid van minimaal 1 dagdeel per week. Meld je aan als vrijwilliger


Vrijwilligers aan het woord!

Interview: vrijwilliger Kees Knol

Kees (65) werd op 22 september jl. in het zonnetje gezet in het Open Huis omdat hij 25 jaar vrijwilliger is. Hij werkt als docent bij een logistieke opleiding op het Albeda College en geeft economische en logistieke vakken. Een keer per 14 dagen werkt hij op de zondagmiddag in het Open Huis en hij is huismeester van twee panden van de Pauluskerk.

Mensen bijstaan, motiveren, met elkaar iets opbouwen, dat is voor mij de basis.

 Op tweede Kerstdag 2012 was Hans (toen 66)) voor het eerst in de Pauluskerk actief. Hij had al langer de wens om zich in te zetten bijvoorbeeld bij het Leger de Heils om soep op te scheppen.

Diana

Diana werkt als coördinator in de Lunchroom van de Pauluskerk. ‘De lunchroom is voor mij een uitdaging, iedere keer leer ik weer iets bij.’

 

 

Tina

Tina is sinds anderhalf jaar vrijwilliger in de Pauluskerk. Ze reageerde op een oproepje in een huis-aan-huisblad. Na een rondleiding dacht ze direct: Dit is wat voor mij. Dus begon ze op de dinsdag in de kledingwinkel en in het Open Huis op donderdag.

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk Rotterdam. Een welkome kracht voor ons beleid en een rijke ervaring voor jou