Vrijwilligers gevraagd

Wil jij graag verschil maken voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving? Wij zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare krachten.

Wat vragen wij?
Je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar. Meld je aan


Vrijwilligers aan het woord!

‘De bezoekers hebben ook geen keus!”

In het begin van de coronacrisis was ik wel bang om corona op te lopen, maar ik heb nooit getwijfeld of ik wel of niet zou komen. De bezoekers hebben ook geen keus, dus ik wilde ze perse niet in de steek laten.

Interview: vrijwilliger Kees Knol

Kees (65) werd op 22 september jl. in het zonnetje gezet in het Open Huis omdat hij 25 jaar vrijwilliger is. Hij werkt als docent bij een logistieke opleiding op het Albeda College en geeft economische en logistieke vakken. Een keer per 14 dagen werkt hij op de zondagmiddag in het Open Huis en hij is huismeester van twee panden van de Pauluskerk.

Mensen bijstaan, motiveren, met elkaar iets opbouwen, dat is voor mij de basis.

 Op tweede Kerstdag 2012 was Hans (toen 66)) voor het eerst in de Pauluskerk actief. Hij had al langer de wens om zich in te zetten bijvoorbeeld bij het Leger de Heils om soep op te scheppen.

Diana

Diana werkt als coördinator in de Lunchroom van de Pauluskerk. ‘De lunchroom is voor mij een uitdaging, iedere keer leer ik weer iets bij.’

Op 21 september 2022 vond het uitje plaats voor vrijwilligers en bezoekers van de Pauluskerk. Het was een gezellige en geslaagde dag in de Beekse Bergen. Veel dank aan de Vrienden van de Pauluskerk die dit mogelijk hebben gemaakt.

Word vrijwilliger

De Pauluskerk is van en voor de stad. En drijft op vrijwilligers. Word ook vrijwilliger.