Vrijwilligers gevraagd

Ben jij iemand die het werk en de uitgangspunten van de Pauluskerk een warm hart toedraagt? Wij zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare mensen die serieus omgaan met het maken van afspraken over werktijden en met de invulling van het werk dat ze gaan doen.

Wat vragen wij?
Van onze collega’s vragen wij een bestendige beschikbaarheid van minimaal 1 dagdeel per week. Wij zoeken mensen die het werk en de uitgangspunten van de Pauluskerk een warm hart toedragen; mensen die zich goed realiseren dat de Pauluskerk hulp biedt aan mensen in de marge van de samenleving. We zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare mensen die serieus omgaan met het maken van afspraken over werktijden en met de invulling van het werk dat ze gaan doen. Meld je aan als vrijwilliger


Vrijwilligers aan het woord!

Tina

Tina is sinds anderhalf jaar vrijwilliger in de Pauluskerk. Ze reageerde op een oproepje in een huis-aan-huisblad. Na een rondleiding dacht ze direct: Dit is wat voor mij. Dus begon ze op de dinsdag in de kledingwinkel en in het Open Huis op donderdag.

Marcha van den Hurk

Kunstenaar Marcha van den Hurk werkt al jaren als vrijwilliger met bezoekers aan allerlei kunstprojecten en activiteiten. In december 2018 en januari 2019 werkte Marcha in Museum Boijmans van Beuningen samen met bezoekers aan het kunstenaarsboek Prognose. “Echt een cadeautje.”

‘De Pauluskerk is mijn thuis’

Lou Wei Kee (1975): “Het is heel lang geleden dat ik de Pauluskerk voor het eerst bezocht. In de oude Pauluskerk kon je mij vinden in de catering/keuken. Nu ben ik vooral werkzaam binnen de kosterij. We komen regelmatig handen tekort, dus er is van alles te doen

‘Ik verloor mijn hart aan de Pauluskerk’

Nelleke (70): “Ik ben op een bijzondere manier met de Pauluskerk in aanraking gekomen. Ruim veertien jaar geleden bracht ik mijn moeder naar een begrafenis. Tijdens het wachten viel mijn blik op een advertentie in een krantje dat daar lag: ‘Vrijwilliger gezocht nachtopvang Pauluskerk’.

‘De Pauluskerk biedt een luisterend oor’

Gerda (63): “In september ben ik alweer drie jaar werkzaam bij de Pauluskerk Rotterdam. De tijd is echt voorbij gevlogen. Met veel plezier en passie kun je mij als vrijwilliger vinden achter de balie of in het kledinghuis.

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk Rotterdam. Een welkome kracht voor ons beleid en een rijke ervaring voor jou