Vrijwilligers gevraagd

Ben jij iemand die het werk en de uitgangspunten van de Pauluskerk een warm hart toedraagt? Wij zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare mensen die serieus omgaan met het maken van afspraken over werktijden en met de invulling van het werk dat ze gaan doen.

Wat vragen wij?
Van onze collega’s vragen wij een bestendige beschikbaarheid van minimaal 1 dagdeel per week. Wij zoeken mensen die het werk en de uitgangspunten van de Pauluskerk een warm hart toedragen; mensen die zich goed realiseren dat de Pauluskerk hulp biedt aan mensen in de marge van de samenleving. We zoeken enthousiaste, integere en betrouwbare mensen die serieus omgaan met het maken van afspraken over werktijden en met de invulling van het werk dat ze gaan doen. Meld je aan als vrijwilliger


Vrijwilligers aan het woord!

Mensen bijstaan, motiveren, met elkaar iets opbouwen, dat is voor mij de basis.

 Op tweede Kerstdag 2012 was Hans (toen 66)) voor het eerst in de Pauluskerk actief. Hij had al langer de wens om zich in te zetten bijvoorbeeld bij het Leger de Heils om soep op te scheppen.

Diana

Diana werkt als coördinator in de Lunchroom van de Pauluskerk. ‘De lunchroom is voor mij een uitdaging, iedere keer leer ik weer iets bij.’

 

 

Tina

Tina is sinds anderhalf jaar vrijwilliger in de Pauluskerk. Ze reageerde op een oproepje in een huis-aan-huisblad. Na een rondleiding dacht ze direct: Dit is wat voor mij. Dus begon ze op de dinsdag in de kledingwinkel en in het Open Huis op donderdag.

Marcha van den Hurk

Kunstenaar Marcha van den Hurk werkt al jaren als vrijwilliger met bezoekers aan allerlei kunstprojecten en activiteiten. In december 2018 en januari 2019 werkte Marcha in Museum Boijmans van Beuningen samen met bezoekers aan het kunstenaarsboek Prognose. “Echt een cadeautje.”

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk

Word vrijwilliger bij de Pauluskerk Rotterdam. Een welkome kracht voor ons beleid en een rijke ervaring voor jou