Help mee!

De Pauluskerk is blij met alle hulp van particulieren, winkeliers, serviceclubs en het bedrijfsleven. Eenmalig of elke week, in euro’s of in natura, op de voorgrond of achter de schermen. Heb jij ook een idee om de dagen van bezoekers nét wat gezelliger, leerzamer of creatiever te maken? Wij staan altijd open voor donaties en samenwerking. Bekijk de verschillende mogelijkheden:

Doneren

Om te blijven bestaan, zijn wij afhankelijk van financiële giften. Ieder bedrag dat wij ontvangen is van grote waarde. Klik hier om te doneren.

Doneren in natura

Spullen die particulieren en bedrijven ‘over’ hebben, zijn altijd welkom. Kleding of een gebruikte computer, voedsel en verzorgingsproducten bijvoorbeeld. Wil je ook iets doneren, maar twijfel je of we het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op: info@pauluskerkrotterdam.nl

Acties en initiatieven

Ieder jaar worden we weer verrast met acties en initiatieven uit onze omgeving. Een workshop van het Hiphophuis of een muziekvoorstelling. Mooi hoe particulieren, winkeliers en het bedrijfsleven hun tijd en vaardigheden inzetten. Ook een goed idee? Neem dan contact met ons op: info@pauluskerkrotterdam.nl

Vrijwilligerswerk

De Pauluskerk heeft een enthousiast team van vrijwilligers, dat altijd openstaat voor versterking. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor een overzicht van de openstaande functies klik hier.

Huur de Pauluskerk

Een andere manier om de Pauluskerk te helpen, is de Pauluskerk te huren voor een vergadering, bijeenkomst of evenement. Zo draag je financieel bij aan onze doelstelling én je krijgt er een bijzondere locatie voor terug. Meer informatie vind je hier.