Levensvragen

Kerkcafé

Hoe was jouw week of dag? Met die vraag beginnen we ieder Kerkcafé. Iedereen is welkom en er is veel vrijheid om je mening te uiten. We praten over actualiteiten en bekijken soms opnamen van bijvoorbeeld Brandpunt, Rondom Tien, Het Gesprek of Het Elfde Uur. Daarbij zoeken we verbanden met de Bijbel en andere heilige boeken. We eindigen met een gedicht of een gebed en daarna is er de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek.

DagTijdstipTijdstip
Maandag t/m vrijdag12.00 - 13.00 uurTijdens het Kerkcafé is er koffie en thee
Zondag16.30 uurNa afloop is er brood en koffie

Kerkdiensten

Onze kerkdiensten vinden plaats op de eerste drie zondagen van de maand, om 10.30 uur. De dienst op de 1e zondag van de maand is ook online te volgen. Een kerkdienst terugluisteren kan via

Kerkdienst gemist

MaandprogrammaTijdstip
De 1e zondag van de maand10.30 uurOnline te volgen
De 2e zondag van de maand10.30 uurStiltedienst
De 3e zondag van de maand10.30 uurEngelstalige dienst

Avondgebed

Iedere vrijdagavond staan we stil bij de goede én verdrietige dingen van de afgelopen week, en vragen we kracht voor de komende week. Er is zang, gebed en bijbeluitleg. Wie dat prettig vindt, kan na afloop napraten en koffiedrinken.

DagTijdstip
Iedere vrijdagavond20.00 - 20.30 uur

Mindfulness

Wat er op ons pad komt hebben we vaak niet in de hand. Wel hoe we er mee omgaan. Het is de menselijke aard om automatisch op onze gevoelens en gedachten te reageren. Tijdens begeleide stilte-oefeningen leer je zonder oordeel te observeren wat je denkt en wat je voelt. Door ons minder te vereenzelvigen met gevoelens en gedachten, ontstaat er ruimte om anders te reageren op situaties. Namelijk vanuit de waarden die ons hart raken.
De oefeningen vinden plaats onder leiding van Huub de Weerd, een van onze artsen.

Klik hier voor meer informatie.

DagTijdstip
donderdag13.00 - 14.30 uur