Levenkracht versterken?

Werk, opleiding en dagbesteding

Mensen kloppen vaak bij de Pauluskerk aan omdat ze direct hulp nodig hebben, met een dak boven het hoofd, een uitkering, of voor een maaltijd. Pas als de meest nijpende problemen zijn opgelost ontstaat er soms ruimte om het leven opnieuw richting te geven. Om dat te stimuleren hebben we allerlei activiteiten op het gebied van werk, opleiding en dagbesteding. Lees meer.

Naaiatelier

Voor iedereen die kleding zelf wil verstellen, of hulp zoekt bij het vermaken van kleren. We maken mooie dingen van gebruikte stoffen. Kijk in de kalender voor actuele tijden.

Kledinghuis

Vrijwilligers en bezoekers werken in het Kledinghuis. Hier kan iedereen met weinig geld aan goede kleding komen: broeken, overhemden, jasjes, winterjassen, schoenen of sjaals.

Taallessen

In de Pauluskerk kun je lessen Nederlands volgen. Aanmelden gaat via de mail: taalles@pauluskerkrotterdam.nl. Voor de actuele tijden, kijk in de kalender.

Sport

Bezoekers van de Pauluskerk kunnen gebruik maken van een sportpas, waarmee zij in het centrum van de stad gratis kunnen fitnessen.