Vrijwilligers van de Pauluskerk geven op verzoek rondleidingen door de kerk aan groepen. Zij vertellen u over het hoe en waarom van de Pauluskerk en nemen u onder mee langs de verschillende activiteiten. De rondleidingen starten met een kort filmpje en duren gemiddeld een half uur tot drie kwartier.

We leiden rond in groepen van maximaal 20 personen. Hieronder kunt u zich aanmelden. De door u gekozen datum moet minstens twee weken verder liggen dan de datum van de dag dat u de aanvraag doet. Als u zich heeft aangemeld, gaan wij op zoek naar een vrijwilliger die de rondleiding kan verzorgen. Zodra deze is gevonden nemen wij contact met u op. Als wij op de door u aangegeven datum niemand kunnen vinden, kunnen wij in overleg een andere datum kiezen.

Het geven van rondleidingen kost de Pauluskerk tijd, inzet en ruimte. We vragen daarom een bijdrage voor het verzorgen van een rondleiding. Deze bijdrage wordt ingezet ten behoeve van de bezoekers van de Pauluskerk.
€ 150,00 voor maatschappelijke instellingen
€ 200,00 voor bedrijven en universiteiten

Dit bedrag kunt u overmaken naar bankrekeningnummer NL 36 TRIO 0338 7521 02, ten name van Stichting Diaconaal Centrum Pauluskerk. Doneert u met een niet-Nederlands rekeningnummer? Dan heeft u daar waarschijnlijk de BIC-code TRIONL2U bij nodig.

Wanneer het niet mogelijk is voor u om aan  dit bedrag te voldoen, dan gaan we graag met u in gesprek over een gift naar draagkracht.