Dagje uit!

1 keer per 2 jaar gaat de Pauluskerk met bezoekers en een aantal vrijwilligers een dagje uit. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Pauluskerk. Dit jaar zijn we met elkaar naar Avifauna geweest. Een groot succes! Hierbij het verhaal van Marian S.

Mijn verhaal

Een bus vol mensen om precies te zijn 70 personen ,wat een feest! Op weg naar Avifauna, we zijn om ongeveer half tien vertrokken vanaf de Pauluskerk. De bus bestuurder nam een mooie route binnen door naar Alphen aan den Rijn. Toen we er aan kwamen hebben we eerst een vogelshow gezien; dat was echt mooi. Zo veel verschillende vogels die kunstjes lieten zien.

Om half 1 gingen we lunchen: een lekkere broodmaaltijd, dat smaakte heel erg goed. Daarna terug het park in. Daar was nog genoeg te zien: kleine papegaaien en grote ook ara’s, pelikanen, ooievaars en pauwen zo mooi allemaal.

Oh, er waren ook nog apen met wit-zwarte strepen en bruin-rood zo mooi en die staarten rechtop. We hebben ook nog even in de zon gezeten om een ijsje te eten en om 16 uur gingen we naar de boot om te varen. Aan boord kregen we pannenkoeken, die waren lekker want er werd goed gesmuld.

Om 17.45 uur waren we weer terug aan de kade en gingen we met de bus richting Rotterdam. Wat was dit een mooie dag. Ik heb echt genoten en mooie foto’s gemaakt om er nog eens op terug te kijken. We hebben in de bus Plony bedankt voor alles. Een dag om niet snel te vergeten want ook de zon scheen.